Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Párizs 2 - 10 éves a Tour Of The Universe zárószakasza

2020. január 20. - Szigi.

A tíz évvel ezelőtti párizsi második estére a zenekar nem igazán rázta meg magát, például nem emelték vissza a setlistbe egyetlen koncert erejéig sem a Fly On The Windscreen-t (nem is beszélve a korábban ejtett régi dalokról, vagy a Sounds Of The Universe kidobott kedvenceiről). Azért nem csak két csere történt, ahogy a blogban írták: a Come Back és a Freelove mellett a Martin által prezentált Dressed In Black is visszakerült a setlistbe.

Nézzük a turnéblogot:

„A tegnapi koncert fantasztikus volt – nagyon izgatott voltam tehát a párizsi második estével kapcsolatban.

A crew tud egy kicsit lazítani, amikor 2 koncert van egy helyen, így tehát a hangulat remek volt egész nap. A „hangos” fiúk a következő DVD audio sávján dolgoztak, szóval ők valószínűleg elég elfoglaltak voltak ezzel – de a csapat többi része nagy nyugiban töltötte a napot.

Egy kis városnézést iktattam be mára, és kicsit sokmindent zsúfoltam be ebbe a napba – aztán késő délután a koncert helyszíne felé vettem az irányt.

A rajongók megintcsak kint gyülekeztek és amikor kinyíltak a kapuk, azonnal rohantak be, hogy elcsípjék az első sort. Ha egyszer kinyílnak az ajtók, a csarnok biztonsági személyzete mindig hiába próbálja megállítani a tömeg rohanását, de mindig van néhány olyan, aki annyira gyorsan rohan, hogy aztán meg kell állnia. Aztán vannak a gyors gyaloglók, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy ők nem is futnak – de nem is sétálnak! Mindkét módszer ahhoz vezetett, hogy az első sorok másodpercek alatt megteltek.

A koncert ismét kitűnő volt, a banda csúcsformában volt, és a közönség tökéletes volt. Mivel második estéről volt szó, a setlist kicsit változott, és ma este a Come Back-et és a Freelove-ot kaptuk.

Dave ezúttal is teljes harci lázban égett és a közönség imádta a koncertet. A Never Let Me Down Again, a karlengetős résznél nem láttam senkit, aki ült volna – mindenki talpon volt és bizonyította, hogy a Bercy nem véletlenül volt a 2001-es turné DVD helyszíne.

Szeretnem kellett a koncerteket Párizsban – a közönség fantasztikus volt és a koncertek a kedvenceim közé tartoztak a turnén. „

Nézzük meg a második este egyik meglepetésdalát, egy olyan dalt, amelynek már van története a Bercy-ben: jöjjön a Freelove, Martin előadásában:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7115399528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása