Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ronda vírus a hideg Bergenben - a 10 évvel ezelőtti Tour Of The Universe-re emlékezünk ismét

2020. január 29. - Szigi.
A Tour Of The Universe a fagyos Skandináviában járt 10 éve ezekben a napokban. A norvégiai Bergenben tartott koncertet 2009 nyaráról helyezték át 2010-re elejére, ezért olvasható a hivatalos turnéblogban két utalás is a halasztásra. Íme:
 
"Bergen Európa egyik kulturális fővárosa és Norvégia egyik legnagyobb városa. Az időjárás nem igazán volt kedvező - sokan közülünk el is kaptak valami ronda vírust - és a mi koncertünk estéjén a hó és a jég valódi kihívást jelentett a 8:30-as kezdésű koncertre igyekvő tömegnek a Vestlandshallenben. Mindezek ellenére majdnem 10 000 ember töltötte meg az arénát a Depeche Mode régen várt norvégiai koncertjére. A mi fiaink izgatottak voltak, hogy visszatérhettek Skandináviába, és hogy játszhattak ezen az egy nappal eltolt bergeni koncerten. Amikor lejöttek a színpadról, mindannyian mosolyoktak és megkönnyebbültek, hiszen a pozitív hangulat és a a tömeg intenzitása semmit sem változott a tavalyi elhalasztott alkalom óta!"
 
Nézzük a koncertről az It's No Good-ot:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6615433176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása