Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Az átnevezett aréna - továbbra is a skandináv turnéra emlékezünk 2010-ből

2020. január 31. - Szigi.

10 éve Stockholmban folytatta a skandináviai turnéját a Depeche Mode. Ezúttal a Globe Arénában játszott, amelyet pont ezután néhány nappal neveztek át Ericsson Globe arénára, mivel a koncerthelyiség névhasználati jogát az Ericsson telekommunikációs cég kapta meg. Erre van utalás a turnéblogban is, lássuk:

"Stockholm, Svédország - az egyik legszebb állomásunk volt a turnén. A zenekar tagjai és közeli barátai iderepültek, hogy csatlakozzanak hozzánk néhány napig, így az egész egy csodálatos újraegyesülési ünnepségre emlékeztetett. Az időjárás ellenére - amit már azért kezdünk megszokni - délután 5 órakor már lelkes rajongók várakoztak az aréna kapuinál. Ahogy a fiúk elmentek mellettük autóval, intettek a tömegnek, és izgatottan várták az újabb lenyűgöző skandináviai koncertet!

A stockholmi Globe aréna messze a legmenőbb építészeti élményünk volt a turnén: ez a legnagyobb félgömb alakú épület a világon. Ez lényegépen a Rock And Roll Epcot Centere. A svédek számára ez a Nap ábrázolása. A srácok imádták az előremutató koncepciót.

Vicces tény: A Depeche Mode kevesebb, mint 2 nappal azelőtt játszott itt, mielőtt az arénát átnevezték volna Ericcson Glove Arénára, így hát sok szempontból ez volt a fiúk utolsó istenhozzádja a helyszínhez.

Viszlát Helsinkiben!"

Nézzük meg a koncertről a Policy Of Truth-t, fentről, jobbról:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3915433202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása