Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Nehézségek Helsinki és Szentpétervár között - a 10 évvel ezelőtti Tour Of The Universe északi hadjáratára emlékezünk

2020. február 04. - Szigi.
Ma 10 éve Oroszország földjére lépett a Tour Of The Unviverse. A szentpétervári nehézségekről így is a turnéblog:
 
"Hosszú volt az út Szentpétervárig! Persze, turnén mindig fel vagyunk készülve szokatlan eseményekre - technikai nehézségekre, váratlan közlekedési dugókra, hangokkal kapcsolatos problémákra, hotelek összekeverésére, stb. De amikor Helsinkiben a repülőtér felé tartottunk, hogy Szentpétervárra repüljünk, arra nem gondoltuk volna, hogy 2 és fél órás aggodalomba torkollik a repülésünk előtti rész. Néhány előre nem látható technikai probléma volt a gépünkkel. Szerencsére nagyszerű csapat áll rendelkezésünkre rendbetenni a dolgokat, de a bizonytalanság aggasztó volt. Még egy éjszakát Finnországban kell maradnunk? Repüljük Szentpétervárra a koncert napján, kockáztatva egy elmaradt koncertet? A Tour Of The Universe során az ilyesmi holtidő minden egyes bandatag számára egyet jelent: egy fej-fej melletti Scrabble-csatát (és még gyakoribb ez a csata olyankor, amikor nem Martin és Pete viaskodik egymással, ugyanis mindketten nagyon. nagyon komolyan veszik a játékot)
 
Néhány ideges óra után szabad utat kaptunk a pilótánktól és a repülőgép elindult Szentpétervár felé! Az érkezés kicsit később történt, mint számítottunk, de így is áhítattal szemléltük a város gyönyörű éjszakai fényeit. Annál is különösebb volt az érkezés, mivel néhányan közülünk még nem jártak Oroszországban.
 
Mit is mondhatnék az orosz közönségről, azonkívül, hogy FANTASZTIKUSAK voltak? Egy ideje nem láttunk ekkora tömeget - 21000 rajongó töltötte meg a SKK Arénát és segítette a Mode-ot és a csapatát, hogy nagyon-nagyon jól érezzék magukat Oroszországban.
 
Viszontlátásra Moszkvában!"
 
Íme a koncert teljes felvétele:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr10015454058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása