Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Shoppingolás Moszkvában - ismét a Tour Of The Universe-re emlékezünk

2020. február 06. - Szigi.
A két Enjoy The Silence nap végére egy kis szemelvény az éppen most folyó Tour Of The Universe-re emlékező sorozatunkból: ma 10 évvel ezelőtt. 2010 február 6.-án Moszkvában járt az együttes. A turnéblogot hozzuk ismét:
 
""Szeretem Moszkvát New Yorkhoz hasonlítani - erős fények és egy város, ami ugyancsak sohasem alszik. A koncert az Olimpiai Stadionban óriási volt: 21000 jött el a koncertre és magával hozta azt a lelkesedést és izgalmat, amit csak egy Depeche Mode rajongó hozhat magával!
 
A koncert előtt a banda néhány tagja turisztikai kirándulást tett a város körül, múzeomukat és helyi műemlékeket látogatott meg, és egy kis moszkvai vásárlásban is részt veett - nem árt az ilyesmi! A banda egész boldog volt, hogy egy ilyen történelmi városban ilyen komoly kulturális kínálat van. Mondani sem kell, hogy ez az utazás a Mode csapatának az emlékezetében a turné legkülönlegesebb eseményei közé tartozott.
 
Viszlát Kijevben!"
 
Ismét teljes koncertfelvétel áll rendelkezésünkre:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1915454062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása