Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Még több hó és még több lufi - Lódz, 2010, második este

2020. február 11. - Szigi.

Ma 10 éve volt Lódz-ban a második este. Hatalmas hó és lufik mindenfelé!

"Reggel arra ébredtem, hogy még több hó esett éjszaka - mintha tegnap nem lett volna elég!

13 óra körül érkeztem a helyszínre, és mivel ez egy dupla este volt, nem sok dolgunk akadt ma. A hanggal foglalkozó srácok gyorsan végigfutottak a cuccon és a Master And Servant egy részlete is felcsendült - ez eléggé izgatottá tett.

Ma már fél 6-kor kinyitották a kapukat, mivel kb. mínusz 20 fok volt odakint - feleslegenek tűnt az embereket kint várakoztatni a hóban, amikor valójában minden készen áll a belépésre. A szokásos őrült rohanást nézni most is látványos volt, főleg, hogy az emberek néha megbotlottak, kiabáltak és sikították folyamatosan, hogy "De-Peche Mode!"

A Nitzer Ebb fantasztikus koncertet adott és nagyszerű reakciókat kaptak a tömegtől - és a fiúk ezúttal is a színpad oldaláról nézték végig a Depeche koncertjét.

A koncert ismét egyszerűen tökéletes volt - a lengyel tömeg a leghangosabb, amit valaha hallottam, és nagyon elhivatottak a Depeche dolgai iránt. Láttam már néhány komoly koncertet a turnén, és a közönség általában fantasztikus volt, de Lódz a legkomolyabban elnyerte a Legjobb Közönség kategóriát nálam.

A Policy Of Truth alatt ismét 1000 lufit láthattunk a levegőben ugrálni, és úgy tűnt, hogy az összes dal között felhangzó "De-Peche Mode!" kiáltás soha nem fog véget érni - könnyek, nevetés, ámulat - mindenki imádta a koncertet, mindenki táncolt, úgy tűnt, mintha egy hatalmas bulin lennénk.

Noha tegnap este reménykedtünk benne, végül nem kaptuk meg a Master And Servant-ot, viszont kaptunk Come Back-et és Judas-t, és egy fantasztikus előadást a zenekartól, és egy forráspontig lelkes közönséget - a lódzi koncertek fantasztikusak voltak.

A turné továbbgördül Zágráb felé - én pedig hazamegyek Angliába.

Lódz - csodálatos voltál."

Következzék az említett Policy Of Truth, csaknem ezer lufival és egy hatalmas műanyag banánnak, ami egyszer arcon találja Dave-et is.

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9415467100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása