Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Semmi különös nem történt - Alan, Martin és Dave visszaemlékezése a Royal Albert Hall koncertre

2020. február 17. - Szigi.
Alan, Dave és Martin visszaemlékezései szerint teljesen simán jött létre a történelmi "újraegyesülés". Nézzük az estével kapcsolatos nyilatkozataikat:
 
Alan: "Dave néhány hete felvette velem a kapcsolatot és megkérdezte, hogy fellépnék-e velük. Biztosított afelől, hogy a zenekar egységesen benne van az ötletben. Nagyon boldog voltam, hogy elfogadtam, főleg, hogy nemes célról van szó és már régóta esedékes volt egy ilyesfajta újraegyesülés. Nagyszerű volt látni mindenkit újra, és kicsit újra felvenni a fonalat, hiszen ez volt az első alkalom, amikor nézőként láttam a Depeche Mode-ot játszani!"
 
Martin: "Nem voltunk kapcsolatban korábban. De az utolsó turné végén megkérdeztem Alant, hogy van-e kedve velünk színpadra lépni a londoni Royal Albert Hall-ban és ő elfogadta a meghívást. Valahogy teljesen természetesnek tűnt megkérdezni őt."
 
Dave: "Nagyszerű volt. Alan pár napig velünk volt, és együtt játszottunk az Albert Hallban. Tényleg nagyon szórakoztató és varázslatos este volt. Nagyszerű volt. Nagyon sok pénzt gyűjtöttünk a Teenage Cancer Trust számára, amit Roger Daltrey évente újra tető alá hoz. Tényleg nagyszerű volt Alant látni a színpadon és figyelni őt játék közben."
 
Íme egy interjú Alan Wilder-rel a nagy napról:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7215477460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása