Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Búcsúzik a Tour Of The Universe - Düsseldorf, első este

2020. február 26. - Szigi.

Ezekben a napokban a Depeche Mode egy dupla düsseldorfi koncerttel búcsúztatta a Tour Of The Universe koncertsorozatát, ugyanabban az arénában, amiben 5 évvel korábban bejelentették a Touring The Angel koncertsorozatot (és amelyik arénára Martin flegmán-ironikusan azt mondta 2005-ban, "ó, nyilván ez a kedvenc helyünk..." :D ). A düsseldorfi koncertzáró páros természetesen rendkívül érzelmesre sikerült. Az első este volt az utolsó fellépés mindmáig, amin a Dressed In Black-et játszották. Nézzük az első este beszámolóját:

"Az egyik végletből a másikba. Horsens=4500 ember. Düsseldorf=legalább a tízszerese. Húú, de nagy ez a hely. Húúú, de nagy ez a színpad. Húúúú, de hatalmas a tömeg. Szürreális, hogy mennyire más volt a ma esti koncert Horsenshez képest. Nyilván amit intimintásban vesztettünk, azt energiában és monumentalitásban megnyertük.

Remek hely egy koncertturné lezárására! Egy hatalmas stadionkoncert, amit nem zavarhat napfény, eső, és az időjárás különböző viszontagságai.

A tömeg lenyűgöző volt ma este. A "búzamező" kicsit asszem érzelmesebb volt most, mint máskor. Tényleg csodálatos volt.

A koncert után az együttes, a családtagok és barátok megcsinálták a "Turnézáró Partyt", mindannyiak egy kareokee-bárba mentünk. Volt néhány lelkesítő előadás: Joe (Fletcher fia) volt a házigazda, így hamar nagyon szórakoztató lett az esemény. Néhány csúcspont: Douglas McCarthy és Peter Gordeno duettje (a klasszikus "I've Got You Under My Skin"-t adták elő), Jezz Webb Elvis: "Jailhouse Rock"-ját énekelte, de belefűzte a Nitzer Ebb-től a Payroll-t is, Peter G (ismét) és Grainne Fletcher eléneklte az "Island In The Stream"-et (Dolly Parton&Kenny Rogers), valamint Martin és Viva Gore... hát, rájuk már nem emlékszem, hogy mit énekeltek. Pletykálják, hogy volt egy szerelmi duett Martin és Jez között is, de ez valószínűleg azután történt, hogy távoztam. Majd utánaérdeklődök holnapra, a nagy napra: amikor Düsseldorf második része következik, az utolsó koncert a turnén!"

Nézzük meg az említett, megunhatatlan "búzamezőt" a Never Let Me Down Again végéről:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9315487562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása