Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

10 éve búcsúzott a Tour Of The Universe - a turnéblog utolsó bejegyzése

2020. február 27. - Szigi.
Búcsúzik a turnéblog is. Ez volt az utolsó alkalom, hogy valamilyen formában turnénapló készült a Depeche Mode fellépéseiről.
 
"Hát, ennyi volt. A turné hivatalosan is véget ért. Itt ülök a reptéren, egészen szürreális érzéssel a gyomromban. Hazafelé tartok, véget ért a Tour Of The Universe. Komoly egy utazás volt, én mondom nektek.
 
A záró koncert nyilvánvalóan elég érzelmes volt, és hogy őszinte legyek, egy részét homály fedi. A Nitzer Ebb felvitte Jez Webb-et, a gitártechnikust a színpadra, miközben a Payroll című dalukat játszották, elég vicces volt. A Depeche - ezen a turnén másodszor - lenyomta a Photographic-ot, ami szép meglepetés volt. Dave rövid beszéde szívmelengető volt - köszönetet mondott az egész csapatnak, majd rámutatott a színpad egyik sarkába, Jonathan Kessler-re, aztán a másikra, Daniel Miller-re (a fényesek nem találták meg őt, helyette a banda egyik biztonsági emberét mutatták - elég vicces volt). A koncert egy pontján legalább tízezer ember tartott fel a feje fölé a "DM - Come Back" feliratot. Nagyon megindító volt.
 
A koncert után mindenki búcsúzott mindenkitől - először az afterpartyn, aztán utána a Hotel bárjában. Azt hiszem, a megkönnyebbülés és a szomorúság keveredett mindenkiben.
 
Hosszú, és kemény turné volt, de azért élvezetes is. Alig várom a következőt!
 
Köszönöm mindazoknak, akik bejelentkeztek, hogy elolvassák a blogot és ahol néhány alkalmi, véletlenszerű pillanatképet próbáltunk átadni a turnéról. Nagyon szórakoztató volt készíteni és mindig friss információkat szolgáltatni nektek a hosszú útról.
 
SEE YOU NEXT TIME!"
 
Íme egy közelebbi felvételen a Photographic, utána pedig Dave megható beszéde és a közönség "DM - Come Back" táblácskái!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4615487598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása