Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tíz éve búcsúzott a Tour Of The Universe - 2010 Düsseldorf, második este

2020. február 27. - Szigi.

Ma 10 éve ért véget a Depeche Mode egyik leginkább viszontagságokkal teli turnéja, a Tour Of The Universe. Kezdődött Andy édesapjának a halálával, majd Dave súlyos betegségével; majd később is volt pár kellemetlen koncertelmaradás, vádlihúzódás, vagy Dave elment hangja miatt. A turné végül nem zárult keserű szájízzel, talán annak is köszönhetően, hogy az együttes ezen a turnén többet variált a setlisten, mint bármikor korábban, illetve Alan felbukkanása a Royal Albert Hall koncerten is sokak szívét megmelegítette.

A düsseldorfi turnézáró persze rendkívül érzelmesre sikerült. Dave a Never Let Me Down Again karlengetős résznél elsírta magát, majd a Photographic után egy hosszú, szívhezszóló beszédet mondott a közönséghez, amire a közönség - egy fan akció keretében - "DM: Come Back" feliratú táblákat tartott a magasba.

Ez volt mindmáig az utolsó Depeche Mode koncert, amin az In Chains, a Hole To Feed, a One Caress, a Miles Away/The Truth Is és a Photographic felcsendült.

Ma is több bejegyzéssel emlékékezünk a Tour Of The Universe turnézárójára. Nézzük elsőként a teljes koncertfelvételt:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4215487580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása