Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A Wherehouse-incidens, első rész

2020. március 20. - Szigi.
A Wherehouse lemezboltbeli dedikálást erőteljesen reklámozta a KROQ rádió az esemény előtti héten. Felmerült, hogy akár 10 000 ember is eljöhet az eseményre. Erre a feltételezésre gondolva a KROQ rádió DJ-je, Jim "The Poorman" Trenton élő adásban felhívta Martint néhány nappal az esemény előtt. Martin azt mondta, hogy "elképzelhető egy kis káosz", és nem teljesen kizárt, hogy ha 10 000 ember jelenik meg a dedikáláson, akkor néhányan csalódottak lesznek.
 
A dedikálás napján a KROQ-FM számos híre személyisége megjelent a helyszínen, a KROQ neves DJ-je, Richard Blade volt az esemény egyik házigazdája és interjúkat készített a bandával, Jim "The Poorman" Trenton pedig filmre vette az eseményeket. Anton Corbijn is jelen volt, és fotói később a The Wherehouse promóciós kazettán jelentek meg, amit később engesztelésül jelentettek meg a be nem jutott rajongóknak.
 
Itt még békés minden:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3515538666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása