Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A részeges Samantha Coerbell mocskos nyelvű utolsó felszólítása a folyékony bátorságra

2020. március 21. - Szigi.

Alan: "Samatha Coerbell például úgy került a képbe, hogy meghallgattam egy válogatás CD-t, amelyen ő is közreműködött. A munkája kimagaslott a többi előadó közül, ígyhát felkerestem. E-maileztünk, zenét és dalszöveget küldtünk egymásnak... olyasmi volt ez, mint egy udvarlás... vakon. Aztán persze találkoztunk és felvettük az anyagot. Az egyik dal, amelyen ő közreműködött, a 'Last Call For Liquid Courage' címet viseli. Ez a bizonyos szám, amely tulajdonképpen az album címadója. A dal pedig az alkohol nevezetű folyadékról szól, illetve annak fogyasztójáról és illuminált állapotban elkövetett tetteiről. Tulajdonképpen egy részeges dal ez... Az igazat megvallva leitattuk Samantha-t, hogy a felvétel időpontjára megfelelő állapotba kerüljön..."

Íme a Liquid ötödik dala, a korábbiaknál élőbb, lazább LAST CALL FOR LIQUID COURAGE, a részeges és mocskos nyelvű Samantha Coerbell-el:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4615541646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása