Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Flexible, a vicces B-oldalas

2020. április 29. - Szigi.
Martin: "Ez a dal egyfajta vicc. Tuti, hogy anyukám ha most rámnézne, azt mondaná: "mit tett a siker veled"? És a dal stílusának viccesnek kell lennie, mivel elképzelitek ezt az egész kezdeti New Romantic / Futurist dolgot, csomó banda azt gondolta, hogy talán inkább mégsem kellene ilyesfajta zenét játszaniuk, ezért elkezdtek játszani salsát, mindenfajta divatos zenét, próbálva eltalálni valamit, ami talán sikeres lehet. Ez a dal megpróbálja összekotyvasztani ezeket a vicces stílusokat".
 
A Shake The Disease B-oldalán egy szokatlan stílusú, pattogós, jókedvű, egyszerre country, egyszerre latinos beütésű dal hallható: ez a FLEXIBLE! A jókedvtől és iróniától kicsattanó dal inkább egyfajta poénnak fogható fel; ezzel együtt engem meglepetésként ért, hogy meglepően sok embernek ez a dal kiveri a biztosítékot. Nektek mi a véleményetek a Flexible-ről? :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr915646870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása