Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Daryl Bamonte és Andy Franks véleménye az 1985-ös athéni zavargásokról, Alan videójával, Dave énekével, Robert Smith sziluettjével

2020. július 26. - Szigi.
A Black Celebration remaster DVD-hez készült dokumentumfilmben Andy Franks és Daryl Bamonte külön megemlékezik erről a fesztiválról, sőt, Alan felvételei is láthatóak, amelyen a zavargást felvevő Alan mellett Dave a The Beatles Revolution-ját énekli (azt a dalt, ami közvetlenül a koncertek előtt szólt a Global Spirit Tour összes koncertjén), valamint egy pillanatra még Robert Smith is feltűnik!
 
Íme Andy és Daryl beszélgetése a dokumentumfilmből, ahol megállapítják, hogy nem véletlen, hogy a DM nem lép fel fesztiválokon (ez természetesen azóta már nem így van: (ha nem onnan indul, akkor 2:19-től indul a kérdéses rész)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6116077200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása