Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Az előzenekarok gyötrelmei, második rész - Bernard Sumner az első los angelesi estéről

2020. augusztus 04. - Szigi.
A ma 30 évvel ezelőtti Dodger Stadionbeli híres-neves fellépés előzenekarai is komoly előadók voltak. A Nitzer Ebb mellett eredetileg a The Jesus And Mary Chain lett volna a másik bemelegítő banda, de a los angelesi hatóságok nem voltak kibékülve az együttes nevével, ezért inkább az Electronic nevű szupergrupot hívták helyettük, amelyben Johnny Marr (The Smith) és Bernard Sumner (New Order) mellett a Pet Shop Boys legénysége, Neil Tennant és Chris Lowe is színpadra lépett ezúttal.
 
A fellépésről Sumner nem őriz jó emlékeket. Ez volt az Electronic első fellépése, és néhány dalt be se tudtak fejezni, de már elő kellett adniuk a több tízezres kritikus közönségnek. Sumner 2001-ben az Uncut magazinban így nyilatkozott a koncertről: "Az első este teljesen és tökéletesen szétbasztam magamat piával és drogokkal. Volt egy zuhany az öltözőnkben, amit teljesen eltelítettem a hányásommal. Ez volt életem kibaszottul legrosszabb pillanata".
 
A kép az almostpredictablealmost blogról származik:
 
dodger_4_aug_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4716103054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása