Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Violator Live: a legjobb minőségű teljes koncertfelvétel a World Violation Tourról

2020. augusztus 04. - Szigi.
A 30 évvel ezelőtti Dodger Stadionos koncert bizonyos mértékig a márciusi Wherehouse-felhajtásnak volt köszönhető: a balul sikerült, majd kisebb zavargásokba torkolló dedikálás után óriási érdeklődés volt a két stadionkoncertre. A hírek szerint a június 2.-án meghirdetett augusztus 4.-i koncertre 1 órán belül elfogytak a jegyek, így meg kellett hirdetni augusztus 5.-ét is, de az a koncert is 2 nap alatt teltházas lett. A hírek szerint a DM csaknem 2,5 millió dollárt kaszált a két napra eladott 96350 jeggyel.
 
Íme a bizonyos Violator Live koncertfelvétel, amelynek az utolsó 5 dala valamilyen oknál fogva a san franciscoi koncertről lett idemásolva. Ez tehát a legjobb minőségű koncertfelvétel a World Violation Tourról!

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8016103010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása