Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ráfordulunk a Playing The Angel-időszakra - Precious kiszivárgott videó!

2020. augusztus 12. - Szigi.
15 éve nyáron Precious-lázban égtünk: 2005 július 19.-én ugyanis kiszivárgott az internetre a dal masterelés előtti változata, sőt, még a klipjének egy vázlata is felkerült az ekkor még csak néhány hónapjra létező Youtube-ra. Ahhoz képest tehát, hogy 2005 elején arról volt szó, hogy lehet, hogy nem is lesz új lemez, mert nem tud Dave és Martin megegyezni a folytatást illetően, rendkívül gyorsan, kevesebb, mint fél év alatt összerántották Ben Hillier vezényletével az új lemezt, ami persze majd ősszel jelenik meg.
 
A Martin válásáról szóló Precious már elsőre hódító: a Depeche Mode ezúttal nem húzta meg azt, hogy váratlan dalt tegyen első kislemeznek. A dal a DM utolsó nagy slágere lett, a maga panaszos hangvételével és retros hangzásával. Természetesen a 15. jubileum alkalmával ősszel alaposan körbejártjuk a Playing The Angel-időszakot - most viszont jöjjön ez a bizonyos kiszivárgott, "vázlatszerű" klip! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5616129324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása