Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Újabb kerek évforduló: Akháb király gonosz felesége is ma 20 éves!

2020. szeptember 18. - Szigi.
És máris itt van az új kerek jubileumunk, amelyet 4 bejegyzéssel ünneplünk meg: ma 20 éve jelent meg Recoil: JEZEBEL című négyszámos kislemeze! A The Golden Gate Quartet hidegrázós feldolgozásához klip is készült. 
Alan: "Egy nappal a Jezebel felvételeinek megkezdése előtt azt sem tudtam, hogy a Jubilee Quartet egyáltalán létezik... Egy brightoni, használt CD-ket árusító boltban leltem rá egy gospel-dalokból készített válogatásra, s miközben hazafelé tartva a kocsiban meghallgattam, egyből úgy éreztem, hogy recoilossá lehetne alakítani... Az volt a véleményem, hogy az eredeti dal hangszerelése túlságosan is könnyed a szöveg súlyosságához képest, és megérdemelné, hogy egy kicsit „elborítsuk”... " (a fordítás a Freestate.hu oldaláról származik)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr416204376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása