Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

12 perc feletti Martin remix 1994-ből?!

2020. október 07. - Szigi.
Mi is ez az 1994-es Martin remix, amit reggel említettem? A Walking In My Shoes maxin készített egy mixet a Spirit Feel nevű formáció (Anandamidic Mix), és 1 évvel később Martin (és már itt is hűséges segítője, Paul Freegard - lásd I Feel You Babylon mix, és Exciter-korszak) egy mixszel viszonzott a Spirit Feel Rejoice című kislemezén. Jó kérdés, hogy a turnéban agyonfáradt, ekkortájt alkoholproblémákkal küzdő Martinnak mikor volt ideje erre a mixre... mindenesetre pontos kiadási dátumot nem találtam a kislemezhez. A REJOICE (MYSTIC SPAN MIX) csodálatos munka: finom elektronika, puha négynegyed, álmodozós, igazi kilencvenes évek közepi hangzásvilág - még az élő hatású dob sem zökkent ki minket a mix kétharmadánál.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8116230466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Generic Jingle 2020.10.07. 16:58:19

Beraklak a könyvjelzők közé, ezentúl itt kommentálok, mert a fészen nem tudok lépést tartani... :-)

Generic Jingle 2020.10.07. 17:17:14

Gyorsan megnéztem: ez a változat kereskedelmi forgalomban csak a Welcome To The Future 3 válogatáson volt elérhető, a kislemezből, pontosabban a 12"-ből eddig csak promo verziót találtam.
süti beállítások módosítása