Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma 35 éve jelent meg a The Singles 81-85!

2020. október 15. - Szigi.
Kerek jubileumunk van: ma 35 éve jelent meg a Depeche Mode THE SINGLES 81-85 címet viselő gyűjteményes albuma! A kissé zavarba ejtő borítójú album négy szenzációs év termését gyűjti össze, szinte megdöbbentő a fejlődés az első és az utolsó néhány dal között. Az album hátulján szereplő számlista érdekessége, hogy teljesen random sorrendben mutatja a lemezen található dalokat - őszintén szólva ötletem sincs, hogy miért. Rögzítsük ezt a fura sorrendet (házi feladat meghallgatni ebben a sorrendben is a lemezt ;)
 
People Are People
Master And Servant
It's Called A Heart
Just Can't Get Enough
See You
Shake The Disease
Everything Counts
New Life
Blasphemous Rumours
Leave In Silence
Get The Balance Right
Love, In Itself
Dreaming Of Me
The Meaning Of Love (csak a CD kiadáson)
Somebody (csak a CD kiadáson)
 
Amint látható, 1981 és 1985 között minden kislemez felkerült a lemezre, sőt, a dupla A oldalas Blasphemous Rumours/Somebody maxiról mindkét alkotás szerepel a CD változaton (a vinyl kiadáson a The Meaning Of Love és a Somebody nem kapott helyet).
 
A kiadvány további érdekessége, hogy szerepel rajta néhány korabeli kritika az adott kislemezekkel kapcsolatban. A leghíresebb szereplő az ekkor még popzenei újságíróként dolgozó Neil Tennant, aki a Blasphemous Rumours kapcsán pikirten jegyzi meg: "A Blasphemous Rumours nem más, mint egy rutinszerű szomorúság panelekből álló alkotás, ahol Isten kap némi szemrehányást". Neil később énekesi pályába kezdett és máig ő a Pet Shop Boys frontembere :)
 
Ezen a napon 4 olyan dallal ünnepeljük a kiadványt, amelyek nem kerültek fel a korábbi lemezekre, de itt szerencsésen össze voltak gyűjtve. A DREAMING OF ME az első ilyen, ami persze néhány Speak And Spell kiadásra felkerült, de a zömükre nem (hogy aztán az újrakiadásokra újra felkerüljön). Felkészül: Get The Balance Right : )
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2316239960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása