Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Ma 5 éve kezdődött Dave Gahan és a Soulsavers közös turnéja!

2020. október 19. - Szigi.
És ma 5 éve kezdődött a Soulsavers és Dave Gahan közös turnéja, amely az Angels&Ghosts címet viselő közös nagylemez mutatja be! A turné minden egyes állomásán ugyanaz a setlist hangzott el: 12 Soulsavers dal után a ráadás blokkban két Dave Gahan szóló (Kingdom, Dirty Sticky Floors), valamint két Depeche Mode dal a Songs Of Faith And Devotion című lemezről (Condemnation, Walking In My Shoes) volt hallható. Dave szinte lubickol zenésztársaival - érdemes felidézni ezt a művészi korszakot - itt a teljes koncertfelvétel Los Angelesből!
UPDATE: Most újranéztem, és emlékszem arra a dermesztő pillanatra, amikor Dave kinéz az első szám után a közönségre, és bemondja, hogy "We Are Soulsavers"...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1916246752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása