Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Tök jó ez az összedobott montázsklip - 14 éve jelent meg a Martyr kislemez!

2020. október 30. - Szigi.
Állítólag a ma 14 éve kiadott MARTYR kislemez készült el elsőként a Playing The Angel dalai közül; ám aztán az "album más irányt vett", és ezt a dalt 1 évvel később adták ki, a The Best Of Vol. 1 című válogatást reklámozandó. Ízig-vérig Playing The Angel-hangzás, friss, pumpáló dal, és egy visszadobott eredeti helyett egy gyorsan "összedobott" montázs klip, amit mégis valamiért remek dolog látni mindannyiszor. Mondjuk ki: kitűnő munka! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4816256672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imre Lovas 2020.11.20. 21:18:48

Mestermunka valóban, de hiányolom Alan Wilder-t a videóból. Értem én, hogy akkor már nem volt az együttes része, de nem egy Wilder éra beli műből származó bevágás is volt a klipben (Sofad tour, never let me down again, question of time stb..). Kicsit olyan érzése van az embernek mintha múltat akarták volna megmásítani.
süti beállítások módosítása