Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy különleges fellépés - 5 éve Párizsban járt Dave Gahan és a Soulsavers

2020. november 02. - Szigi.
5 éve Párizsban, a La Cigale In Paris-ban adott koncertet a Soulsavers. Dave elmondása szerint ez a fellépés különleges helyet foglal el a szívében.
 
Dave: "ez egy kis színház, nagy történelemmel, és azt gondolom, hogy számomra - és a srácok számára is a bandából, beszéltük utána - az volt talán a legjobb koncert. És amikor a koncert végén befejeztük a Soulsavers dalokat, leadtunk pár dalt, amit a tömeg jól ismert, és a Condemnation-ből egy majdnem 10 perces verziót csináltunk, és szerintem az volt a valaha volt legjobb énekteljesítményem. Annyira mélyen éreztem a szívemben! Frankó volt."
 
A Radio Capital-nak elmondta: "Volt egy koncertünk Párizsban pár koncerttel ezelőtt: őszintén sose éreztem magam ilyen szoros kapcsolatban. A zenével, a zenészekkel.
 
Dave még 2017-ben is felidézte ezt a koncertet egy holland magazinban: "Az utolsó Soulsavers lemezhez csináltunk pár kisebb koncertet. Az egyik ezek közül Párizsban volt, a La Cigale-ban, a Place Pigalle közelében. Kilenc zenész volt a színpadon: némelyiküket jól ismertem, néhányukat kevésbé - mint például a gitárosunkat, Duke Garwood-ot. Egy pillanatban - elfelejtettem már, melyik dal alatt - mindannyian csak álltunk a színpadon és bámultunk egymásra. Egyszerűen áldottan boldogan éreztük magunkat. Amikor kisétáltunk a színpadról, senki sem szólt semmit. Tudtuk, hogy megtapasztaltunk valamit, ami... pff, amit el se tudok magyarázni. Nagyon-nagyon ritkán egy együttes zenészei teljesen egymáshoz tudnak kapcsolódni, és teljesen elvesznek a zenében. Ebben a csaknem 40 évben, mióta énekelek, ezt talán 10 alkalommal éreztem. Ez az energia nagyobb, mint bármi, amit életemben éreztem. Néhány ember ezt Istennek hívja, gondolom."
 
Íme az említett koncert teljes felvétele:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4716270142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása