Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

KROQ Almost Acoustic Christmas, 2005

2020. december 11. - Szigi.
Ma 15 éve lépett fel a Depeche Mode Los Angelesben, a KROQ Almost Acoustic Christmas fellépésen. Ez volt a DM második, egyben utolsó ilyen akusztikus-jellegű fellépése 1998 után. Talán azért sem volt azóta, mert volt egy elég komoly leállás az I Feel You alatt: a dal kezdése után leállt a technika, és több perc csend után indult el csak újra a zene. Dave csiszészes mosollyal mondta is, hogy "hiába, ez mégiscsak egy elektronikus zenekar".
 
A banda 12 dalt játszott, nagy részüket átdolgozott verzióban. A Personal Jesus volt a kezdőszám, majd egy meglepően visszafogott, már-már unalmas Walking In My Shoes-verzió következett. A harmadik Precious is jóval lassabb volt, mint az eredeti, a negyedik I Want It All viszont plusz elektronikus hangokkal gazdagodott, talán ez a legjobb verziója. Az A Question Of Lust "semmi különös" verziója után a The Sinner In Me következett, majd jött az I Feel You malőrje. A főprogramot záró John The Revelator-Behind The Wheel-Enjoy The Silence hármas meghozta a bulihangulatot is; majd jött az este nagy meglepetése, hiszen Martin a ráadás első dalaként a Shake The Disease-t énekelte el, ami bombameglepetésnek számított ekkortájt, hiszen a dalt 1990 óta nem játszották DM koncerten (2003-ban a szólóturnéján azért játszotta Martin). Mindenképpen ez a fellépés csúcspontja, a közönség reakciója leírhatatlan - kevesen hitték volna, hogy az elmúlt 15 évben a Shake The Disease szinte "túljátszott" dallá vált, főleg a Touring The Angel második felében és a Delta Machine Touron. A koncertet az elmaradhatatlan Never Let Me Down Again zárta. Nézzük meg a fellépést!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3816328726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása