Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Halo, 2017, Dublin

2021. március 19. - Szigi.
És a legmegmagyarázhatatlabb Halo-feltűnés még hátravan: 2017-ben ugyanis Dublinban, a harmadik turnészakasz első koncertjén teljesen váratlanul előadták újra a Halo-t. Ismét a szokásos élődobos koncertverziót hallhattuk, a rajongók örültek, hogy ismét teljes értékű dalként hallhatják a turnén az egyik kedvenc dalukat - és aztán a következő koncertre csere nélkül, setliströvidítéssel repült a setlistből a Violator-klasszis, és soha nem vették többé elő a turnén. És ilyenkor az ember próbálja még alaposabban nézni a színpadon zajló eseményeket. Mi lehet a gond? Miért nem adtak több esélyt a dalnak, csak egyet? Valami nem teljesen kerek a hangszereléssel, a billentyűs részek szegényesebbek - de, némi gonoszsággal élve, ez más daloknál se nagyon szokta mostanában zavarni a DM legénységét... Mindenesetre a kérdésekre nincs válasz (itt még olyan elkent dologról sincs tudomásunk, hogy "nem szerette a közönség a dalt"), így ez az egy szál dublini Halo marad mindmáig az utolsó koncertélményünk a dalból.
 
Mára jó éjszakát, holnap a Waiting For The Night, a Blue Dress és a Clean koncertváltozataival folytatjuk - természetesen egy los angelesi zavargás ("dehogy zavargás... egy Chelsea-meccs, az a zavargás") videója után!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9416469886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása