Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy "amerikai ízű" A Question Of Lust, egy "régi" ismerőstől

2021. április 14. - Szigi.
A Sire Records által Egyesült Államokban kiadott A Question Of Lust maxin a már But Not Tonight-mixeiről ismert Robert Margouleff készített két átiratot az A QUESTION OF LUST-ból. Illetve valójában csak egyet, mert az itt linkelt REMIX EDIT változat csupán hamarabb halkul le, mint a teljes változat. Hasonlóan Margouleff But Not Tonight-átirataihoz ezek a mixek is kicsit harsányabbak, "amerikai ízűbbek", de elég jól tiszteletben tartják az eredeti változatot is.
 
Ezzel mára végeztünk a 35 éve kiadott A QUESTION OF LUST kislemez mixeivel - holnap a koncertváltozatokkal folytatjuk! És persze ma még lesz 3 bejegyzés, mert ez egy igencsak zsúfolt nap a Depeche Mode (és a hozzá kapcsolódó szólóprojektek) diszkográfiájában :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7016497742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása