Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

The Dead Of Night, 2001

2021. május 19. - Szigi.
Két nap szusszanás után ma az Exciter albumdalainak a koncertverzióival foglalkozunk. Az albumdal azt jelenti, hogy "nem kislemez", azaz az I Feel Loved, a Freelove és a Goodnight Lovers koncertváltozataival majd az akkor foglalkozunk, amikor megjelenik a kislemez (ahogy a Dream On-t is akkor vettük sorra, amikor áprilisban megjelent a kislemez).
 
Az Exciter Tour koncertjei az intro után a THE DEAD OF NIGHT című dallal kezdődtek. A One Night In Paris felvételein egyértelműen Dave viszi a prímet: hatalmas hévvel, ősemberes mozdulatokkal ugrik be a dal elején a színpad közepére, a mellkasát döngeti, óriási elánnal énekel, és még amikor nincs énekrésze, akkor is "yeah!"-ket kiabál. A meglehetősen mozgalmas színpadi produkciója - amelyet lehet ripacskodásnak is nevezni - sajnos nem párosul nagyon tiszta énekhanggal. Mindenesetre kezdésnek nem volt rossz 2001-ben :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3216565232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása