Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A digitális kiadványok aranykora - az iTunes a legszigorúbb

2021. június 07. - Szigi.

A Remixes 2: 81-11 időszaka a digitális kiadványok és exkluzív bónusz trackek aranykora volt: a legkülönfélébb lemezboltok, letöltős-és streaming szolgáltatók a legkülönfélébb extra kiadványokkal próbálták magukhoz csábítani a vásárlókat. Mivel azonban a kiadványok tartalmai elaprózódtak és szigorúan elszeparálódtak (azaz pl. az iTunes 2 bónusz trackjét csak az iTunes-használók érhették el, a Spotify 3 bónuszdalát csak a Spotify-előfizetők, stb.), így ez csak a kalózkodást segítette elő: egyszerűbb volt beszerezni az összes mixet, mint előfizetni minden létező platformra (és elmenni minden lemezboltba).

Az iTunes-t használók két bónusz tracket kaptak: jellemző, hogy ezek máig a leggondosabban őrzött alkotások, csak ez a két alkotás van az egész (fizikai és digitális) kiadványon, ami nem érhető el a Youtube-on. A MASTER AND SERVANT (RSS MIX)-et így csak egy egyperces részlettel tudom megmutatni, de őszintén szólva nem is ér többet. A Reverend Soundsystem egy sima house mixet kreált a Some Great Reward klasszikusából, amin szinte végig csak az "it's a lot it's a lot" rész megy végig, igencsak idegesítő négynegyeddel kísérve, és még az acides agykaparó mormogás (amit amúgy nagyon szeretek) sem segít az alkotáson. Íme az 1 perces teaser, csókoltatjuk az iTunes-t:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr616584544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása