Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Milwaukee-ban folytatódott az Exciter Tour, 20 évvel ezelőtt

2021. június 20. - Szigi.
Milwaukee-ban folytatódott 20 éve az Exciter Tour. Ismét Nichelle Carslon-t idézzük az Exciter Tour Diary-ból:
 
"Ma este Milwaukee-ban játszunk, majd a koncert után azonnal indulunk, hogy Chicagóba utazzunk egy éjszakára. Ez egy gyors repülőút, és hajnali fél 2 körül érkezünk meg. Aztán szabadnap - IGEN! Még soha nem voltam Chicagóban, és már nagyon várom. Megint vásárolhatok! Annyira elegem van már azokból a ruhákból, amiket erre az útra hoztam, úgyhogy újakat kell szereznem!
 
A biztonsági embereink izgatottan várják a detroiti bemutatót, mivel mindannyian onnan származnak. Olyan jó, amikor az ember visszatérhet egy ismerős helyre, ahol felismerik!. Nagyon izgatott vagyok New York miatt (régen ott éltem), mivel akkor láthatom a barátaimat és a nővéremet. Jó lesz, mivel néhány napot úgyis ott fogunk tölteni
 
Oké, elég a fecsegésből. Hamarosan újra jelentkezem - valószínűleg a chicagói show után. Legyetek jók!"
 
Itt a teljes koncert felvétele (és a DM Live Wiki oldalról természetesen le is tölthető):
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5516599262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása