Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

2001, Chicago - ma 20 éve

2021. június 22. - Szigi.
20 éve Chicagoban járt a Depeche Mode. Szokásos Tour Diary fordítás, YT link és a figyelmeztetés, hogy a DM Live Wikiről letölthető veszteségmentes formátumban a koncert:
 
"Most írok, amikor a zenekar a színpadon van, mivel már többször láttam a műsort. Egyébként Chicagóban vagyunk, és holnap indulunk Detroitba. Chicago egy nagyon szép város, rengeteg szórakozási lehetőséggel. Tegnap este Jeff McClusky (független rádiós guru) által rendezett vacsorán voltunk, ami nagyon jó volt. Körülbelül 40 ember volt ott, és úgy tűnt, hogy mindenki jól érezte magát. Aztán utána elmentünk egy klubba az utca végén - azt hiszem, itt már mindenki egy kicsit TÚL jól érezte magát! Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy ma mindannyian kicsit lassabbak és csendesebbek vagyunk, mint általában!
 
A koncert úgy tűnik, jól halad - a zenekar már vagy egy órája a színpadon van, és a helyszín nagyon szép és szabadtéri helyszín. A ma esti meet and greet-en a srácokat tapssal köszöntötték - a turnén először fordult elő ilyen. Szerintem kellemesen meglepődtek, és ez felpezsdítette őket a koncertre.
 
Egy ismerős vendég is itt van ma este - Billy Corgan a Smashing Pumpkinsból, a srácok régi barátja és rajongója.
 
Oké, egyelőre ennyi. Nem tudom, hogy mik a terveink ma estére, de ez az utolsó esténk Chicagóban, úgyhogy élveznünk kell!"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7316601868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása