Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Surrender - 2001, Madison Square Garden, második este

2021. június 28. - Szigi.
"Hogy mi a kedvenc dalom? Azt szoktam mondani, hogy a Surrender. Imádom a Surrender-t" - mondta Martin 2016-ben a Global Spirit Tour-t beharangozó sajtótájékoztatón. Ezt a valóban kiváló dalt - annak ellenére, hogy B-oldalas, ráadásul egy korábbi korszak dala - némi meglepetésre előszedték az Exciter Tour-ra; Martin és Peter Gordeno érzelmes előadásában hallhattuk a dalt (a többes szám magyarázata: Budapesten is ez a dal volt!). A Surrender először ma 20 éve, az Exciter Tour második Madison Square Garden-beli koncertjén csendült fel.
 
Ezúttal is Nichelle Carlson kalauzol minket, bár nem említi meg a Surrender-t:
 
"A tegnap esti műsor is jól sikerült, bár úgy gondolom, hogy a szerdai egy kicsit jobb volt, főleg, ami a közönséget illeti. Fletch interjút adott a WPLJ-nek a találkozó előtt, ami simán ment. Néha ezek a rádiós interjúk enyhén szólva kicsit nyálasak és felszínesek, de ezútal Fletch nagyon elégedett volt.
 
A koncert után ismét tartottunk egy kis afterpartyt a helyszínen, de ezúttal a W Hotel Underbarjában terveztük a bulit. Jól sikerült, de egy kicsit hektikus volt, amikor mindannyian egyszerre érkeztünk, és a srácok nehezen tudtak bejutni a saját bulijukba. Bent is kicsit zsúfolt volt, de úgy tűnt, mindenki jól érezte magát, és kihasználta az ingyen alkohol lehetőségét, ha értitek, mire gondolok.
 
Összességében úgy gondolom, hogy az MSG koncertek nagyon jól sikerültek. Bár nagyon jól éreztem magam, és nagyon izgatott voltam, de nagyon örülök, hogy vége van. Olyan sokáig dolgoztam azokon a rohadt jegyeken, hogy belegondolni abba, hogy nem kell többé senki kérését teljesítenem, hogy jegyet szerezzek a koncertekre csodálatos érzés."
 
A Surrender-rel nem ment minden simán; a DM Live Wiki megemlíti, hogy Martin hangja eléggé elfogyott a dal végére, valamint hogy Fletch elhasalt a színpadon, amikor kijött a színpadra a Surrender után. Dave pedig az Enjoy The Silence második versszakát énekelte el kétszer is, az első helyett.
 
Itt pedig a teljes koncertfelvétel (minden YT link azt jelenti, hogy a koncert kitűnő, veszteségmentes minőségben letölthető a DM Live Wikiről!)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4516607372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása