Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

2001, Philadelphia, első rész - FM Broadcast letöltés és videó

2021. június 30. - Szigi.

20 évvel ezelőtt Philadelphiában lépett fel a Depeche Mode. Az Exciter Tour ezen állomásán rögzítették a Freelove DVD kislemezre a Breathe, a The Dead Of Night és a Freelove című dalokat, ám ezenkívül egy teljes hétszámos dalcsokor elérhető, kiváló "FM broadcast" minőségben a koncertről. (https://www.dmlive.wiki/…/2001-06-30_First_Union_C…/Source_3). A 7 dal a koncerten elhangzott Exciter dalokat takarja (The Sweetest Condition, Freelove, Breathe, When The Body Speaks, The Dead Of Night, Dream On, I Feel Loved), és kiemelkedő minőségűnek tekinthetőek a turné további fellépéseihez képest. A One Night In Paris kiadványról származó (nem hivatalos!) audio anyag is jó minőségű, viszont azon nincs I Feel Loved.

Erről a koncertről van teljes videó felvétel is, íme az első része: (a The Bottom Line visszakerült a setlistbe a második estét Madison Square Garden-hez képest):

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr8716608766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása