Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Florida forró éjszakái - 20 éve Fort Lauderdale-ben járt a Depeche Mode

2021. július 07. - Szigi.
20 éve Fort Lauderdale-ben lépett fel a Depeche Mode az Exciter Tour első floridai állomásán. Nichelle emlékeit idézem ismét a turnénaplóból:
 
"Fort Lauderdale-ben vagyunk, egy gyönyörű szállodában lakunk, közvetlenül a vízparton. Pénteken este fél hét körül érkeztünk meg szálláshelyünkre, a West Palm Beachre, ami eléggé elkedvetlenített minket, mert elvesztegettük azt a napot. Mindegy, most már nincs mit tenni! Néhányan - Andrew Phillpott., Jonathan Kessler, Ivan, én, David és Jennifer Gahan - elmentünk egy remek helyre vacsorázni. Ezután visszamentünk a szállodába és megnéztük a gyönyörű teliholdat a víz felett. Florida nagyszerű hely, például a a meleg éjszakái miatt." (...) "A Ft. Lauderdale-i előadás elég jól sikerült. Ilyen hangos közönséget még nem hallottam, de lehet, hogy ez csak az én benyomásom. Apám lejött megnézni, és mivel ott, ahol ültünk, eszement hangos volt, lementünk a közönség soraiba, de még ott is fülsértő volt. A hangzás viszont nagyszerű volt, és úgy tűnt, mindenki jól érezte magát.
 
Nemsokára délután Tampába megyünk, aztán Atlantába - három koncert egymás után.
 
A családok ismét velünk vannak, ami nagyon szuper - jó, hogy a gyerekek is itt vannak, és láthatják, hogy mivel foglalkoznak az apukáik! Úgy tűnik, mindannyian nagyon élvezik ezt is."

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr5916613154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása