Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

A 40. Martin születésnap: 2001, Exciter Tour, Salt Lake City

2021. július 23. - Szigi.
Valahogy úgy alakul, hogy Martin születésnapján mindig majdnem mindig fellép a Depeche Mode :D Ma 20 éve Salt Lake Cityben járt az együttes. Nichelle Carlson szavait fordítom a 2001-es Exciter Tour Diary-ból: "Most Salt Lake Cityben vagyunk, egy régóta nagyon vágyott BELTÉRI koncerten. Mint mindig, a rajongók Salt Lake Cityből óriási hangulatot csináltak és viharos szettre késztették a zenekart is. És amikor a Martin szett előtt (Sister Of Night) Dave váratlanul visszajött a színpadra és elénekelték a "Happy Birthday To You"-t - hát, látnotok kellett volna Martin arcát!"
 
Itt pedig a teljes koncertfelvétel, de megjegyzendő, hogy állítólag a koncertről létezik keverőpultos felvétel is; négy dalból (Freelove, I Feel Loved, Clean, Never Let Me Down Again) hallhatóak is részletek a DM Live Wiki ezen fellépéssel foglalkozó oldalán (https://dmlive.wiki/wiki/2001-07-23_E_Center,_Salt_Lake_City,_UT,_USA)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr9116618254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása