Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Morrissey véleménye a Depeche Mode-ról

2021. augusztus 05. - Szigi.
Nézzük, mit írt Morrissey (igen, AZ a Morrissey) a ma 40 évvel ezelőtti manchesteri Depeche Mode fellépésről! Moz a Record Hits-be írt recenziót a fellépésről.
 
"Lehet, hogy a Depeche Mode nem a valaha élt legunalmasabb együttes, de mindenképpen versenyben van ezért a címért! Kifinomult ostobaságukkal csak azt sikerül kihangsúlyozniuk, hogy mennyire viccesen fantáziátlanok valójában. Itt van négy émelyítő Barry White-frizurás csávó, akik azt éneklik, hogy "cain't git enough of your lerve" és még ahhoz is laposak, hogy unalmasak legyenek. Feltámasztják a modern ember által ismert összes gyilkosan egyhangú klisét, és a New Life című dalok úgy hangzik, mintha egy marok zselés cukorkát majszolnánk."
 
Igaza van Moz-nak? Döntsétek el ti! Itt a teljes koncertfelvétel (és a letölthető link a DM Live Wikiről, ahonnan egyébként a fenti sztorit fordítottam):
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7616650282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása