Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Eső, magyar konyha és Eddie Murphy - a turnénapló beszámolója a 20 évvel ezelőtti budapesti koncertről

2021. szeptember 12. - Szigi.
És mit írt a hivatalos turnéblog? Nichelle a koncert helyett az időjárásra, a magyar konyhára és Eddie Murphyre fókuszált.
 
"Budapest jó volt, bár természetesen mivel szabadtéri koncert volt, kötelező volt az eső. Mostanában nem nagyon van szerencsénk ezekkel a szabadtéri fellépésekkel! Oké, nem volt TÚL nagy eső, de néhányszor azért eleredt a koncert alatt. Rögtön a koncert után elhagytuk a helyszínt, és visszamentünk a szálloda bárjába, ahol időztünk egy kicsit, majd néhányan elmentünk egy másik bárba.
 
Eddie Murphy jelenleg Budapesten forgat egy filmet, és pont a szállodánkban szállt meg. A múltkor néhányan összefutottunk vele a bárban - elég vicces volt.
 
Tegnap este néhányan elmentünk vacsorázni egy NAGYSZERŰ magyar étterembe - a kaja nagyon finom volt! Ma egy újabb szabadnap lesz, remélhetőleg mindannyian tudunk pihenni."
 
Itt a koncertet záró Never Let Me Down Again videója:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr10016686474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása