Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Nem tudlak kiverni a fejemből! - 20 éve ért véget az Exciter Tour angliai szakasza

2021. október 22. - Szigi.
Szalai Márk utolsó bejegyzésével búcsúzunk mára. Márk a 20 évvel ezelőtti Exciter Tour angliai szakaszát idézte fel. Ezek a birminghami koncert utáni nap eseményei:
 
"Az egyik cimborával azért megcsináltuk a magunk kis afterparty-ját...reggelig. :) A probléma csak az volt, hogy a Birmingham-London útvonalon mi voltunk a két sofőr... [a 3. buszt Lajos vezette végig] Úgyhogy nem voltunk valami fittek, persze amikor egy bizonyos dal ment a rádióban min.5x, akkor mindig felébredtünk... :))) A Heathrow-n Lajos meg is vette a Kylie dvd-t, esküdözött, hogy leadja majd a klubban poénból. A többit tudjátok :).
 
Összefoglalva: remekül éreztem magam, szinte végignevettem a 6 napot, nagyon megérte a belefeccölt pénzt! :) Talán sikerült egy kis betekintést nyújtanom, és nem bánjátok, hogy ilyen bő lére eresztettem a beszámolót.
 
Végezetül még egy dolog: számomra az angliai út egyik fő kérdése volt, hogy a 2 + most 4 koncert után vajon meg fogom-e unni a show-kat, nem lesz-e már unalmas esetleg a manchesteri, v. birminghami live... Hááát egyáltalán nem, sőt, egyre jobban élveztem a koncerteket! Mentem volna tovább Lyonba, Milanóba, Bolognaba - Zágrábba is, de egész egyszerűen most már nem költhetek többet erre az élvezetre. Eddig is a józan ész határán mozogtam, most már - fájdalom, de - le kell állnom."
 
És a hazaérkezés után már jött is a HDMFC aktuális rendezvénye, ahol a buli közepén "az angliai utazók tiszteletére" nagy meglepetésre megszólalt Az A Bizonyos Kylie Minogue dal :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3016732768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása