Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Óriási szeretetcúnami 20 éve a frankfurti MTV gálán

2021. november 08. - Szigi.
Valamiért nagy esemény volt 2001-ben, hogy a Depeche Mode - az Exciter Tour lezárása után - "életmű díjasként" fel fog lépni az MTV Music Awards gálán, Frankfurtban. Emlékszem, hetekig találgattuk, hogy melyik dalt fogják előadni, illetve nekem (nyilván nemcsak nekem) hetekkel előre "megsúgták", hogy a Never Let Me Down Again-t fogja előadni a banda. A Music Awards-on a német rajongók elsöprő szeretete, és az, hogy kis túlzással megtrollkodták a gálát a Depeche Mode nevének skandálásával, valahogy nagyon jóleső lezárása volt az Exciter-érának.
 
A DM-et ezenkívül jelölték a "legjobb weboldal" kategóriában is jelölve volt a Limp Bizkit, a Daft Punk, a Gorillaz, és a U2 társaságában. Nem rossz névsor, és óriási releváció volt számomra a közönség óriási ovációja a Depeche Mode feltűnésekor. Ma már vicces nézni a weblapokat is a háttérben, és a végén a hölgyek is alulöltözöttnek tűnnek kissé mai szemmel. A nyertes végül a Limp Bizkit lett, akiknél talán 3 vagy 4 tapshang hallatszott :D
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7216748884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása