Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Daniel Miller Icon Award díjas!

2021. november 11. - Szigi.
Daniel Miller, mint "a Mute Records alapítója és az elektronikus zene úttörője és bajnoka" megkapta az Icon Award díjat a londoni A&R Awards díjátadón. Ezzel a díjjal olyanokat díjaznak, akiket az A&R zenei szakma legendájának tartanak - és olyasvalakit, "akinek szakmai teljesítménye hatással lesz a jövő generációira".
 
Jonathan Kessler, a Depeche Mode menedzsere meleg szavakkal méltatta Daniel Millert: "Daniel Miller szerves része a Depeche Mode családnak, és a zenekar legelső napjaitól kezdve a csapat egyik hajtóereje és kreatív motorja. A zenekarnak a Mute Recordsnál töltött és az azt követő időszakban is Daniel maga volt az iránymutató hang, a megbízható fül és átgondolt tanács. Mindezek segítettek a Depeche Mode-ot arculatának és hangzásának kialakításában, és segített nekik hitelesen azzá a zenekarrá válni, ami valójában ők, és ezt a hitelességet és integritást megőrizni a nagyszabású karrierjük során. Személyesen pedig nagyszerű embernek és barátnak tartom Danielt, menedzserként pedig Daniel mindigis egy nagyszerű kreatív szövetséges volt."
 
A díjátadón a jelentősen lesoványodott Andy is színpadra lépett.
 
(a szöveg és a kép forrása: Depeche Mode Europe Facebook oldal)
daniel_es_andy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr3216752578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása