Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Néhány szó a The Best Of Vol. 1 DVD-ről

2021. november 13. - Szigi.
A ma 15 éve megjelent The Best Of Vol 1. válogatáslemezhet tartozott egy DVD is, amelyen klipek (és egy EPK) kaptak helyet. A 23 klipből korábban elérhetetlen volt a People Are People (hiszen a Some Great Videos VHS-re a hosszú, Different Mixét tették fel), valamint a Dream On, az I Feel Loved, az Enjoy The Silence '04, a Precious és a Suffer Well. A Freelove, a Goodnight Lovers, az A Pain That I'm Used To, a John The Revelator, és ironikus módon az egész válogatást reklámozó Martyr klipjének hivatalos hanghordozón történő megjelenéséig 2016-ig, a Video Singles Collection megjelenéséig kellett várni.
 
Sajnos az említett EPK (ami The Best of: Volume 1: A short film néven futott) nem elérhető az interneten, de a DVD kétperces trailere igen. Nézzük:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6616753586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása