Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Rejtély a The Best Of Vol. 1 első nyomatán - Első rész: Enjoy The Silence

2021. november 13. - Szigi.
A The Best Of Vol. 1 kiadvány legnagyobb rejtélye, hogy a legelső nyomatban, illetve a legelső illegálisan letöltött anyagokban négy dal eltérő változatban szerepelt a kiadványon. Máig ismer az internet egy "The Best Of Volume 1 ACDMUTEL15 EU Promo 1 Version" elnevezésű kiadványt, ahol ezek a változatok találhatóak meg. (Discogs link: https://www.discogs.com/release/824542-Depeche-Mode-The-Best-Of-Volume-1) Kár, hogy végül nem ezek kerültek fel a végső The Best Of Vol. 1-re, mivel ezek különlegesebbé tették volna a kiadványt.
 
Melyek is voltak ezek a dalok és mi is volt az eltérés? Az egyik az Enjoy The Silence volt, amelynek a bevezető instrumentális része a gitárhangig pont kétszer olyan hosszú. Hallgassuk:

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr2716753654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása