Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy "fiúzajos" remix

2021. november 14. - Szigi.
A 15 éves The Best Of Vol. 1 kiadványhoz számos remix kapcsolódott, amelyek nagy része (de nem mindegyik) a kereskedelmi forgalomban nem megjelenő "The Best Of Remixes" című válogatáson voltak megtalálhatóak. Általában azonban a korszakban elmosódtak a digitális, a fizikai és a speciális vinyl megjelenések határai; néhány kiadvány pl. iTunes Store bonus tracks-ként volt elérhető, néhány vinylen jelent meg, volt remix, ami már korábban megjelent CD-n, szóval nem volt könnyen átlátható időszak. Én a "The Best Of Remixes" sorrendjében veszem sorra a mixeket, hozzávéve a két, korszakban cirkuláló, ám ezen végül fel nem tűnő mixet.
 
A "best of" cím ellenére ezek 2006-ban vadonatúj mixek voltak, mégpedig a korszak nagy elektronikus neveivel. Elsőként máris itt van a zajos-húzós PERSONAL JESUS (BOYS NOIZE REWORK), amelyben Alexander Ridha (aki a Boys Noize formációt takarja) jó kemény, döngölős, "szirénázós" alapot ad az eredeti alkotásnak. A mix fénypontja a dal vége felé az "élő bekiabálások" Dave-től: nem tudni, hogy az énekes jelen volt-e a stúdióban, vagy valami koncertről lett bevágva a hangja. A Boys Noize később a Wong-nak is készített remixet, 4 évvel később pedig még az Alan Wilder-féle Recoil: Selected koncerteken is játszotta Alan és Paul Kendall a remixüket - nem akármilyen megtiszteltetés! A dal megjelent iTunes bónusz trackként és a 4 számos Remixes elnevezésű vinylen is.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4016753722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása