Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Alan Wilder bandái, harmadik rész - Real To Real

2022. január 19. - Szigi.
Miután a Dafne and the Tenderspots feloszlott, Alan hamarosan a Real To Real nevű bandában találta magát. Az együttes a Red Shadow Recordshoz szerződtek, és több kislemezt és egy albumot adtak ki 'Tightrope Walker' címmel.
A Sounds magazint sikerült lenyűgözni: „Pontosan arról van szó, amit a címe sejtet, ráadásul nagyon jó kivitelben. Érdemes figyelni a csapatra és a kiadóra.”
A Huddersfield Daily Examiner hasonlóan vélekedett a banda ígéretes jövőjéről, amikor a Mr And Mrs című dalról írt egy évvel később: „Feszes, gyors, modern rock ’n’ roll, olyan dalszöveggel, amellyel nagyot kaszálhatnak a külvárosban. A dal a Tightrope Walker albumon található, és bár kislemezként valószínűleg nem futna be, az albumba jól illeszkedik, és jelzi, hogy szép jövő előtt álló, profi együttesről van szó."
 
A mérsékelt siker ellenére a Real to Real végül hasonló sorsra jutott, mint Alan korábbi zenekarai, azaz hamar feloszlottak.
 
"Ez amolyan >>fehér ember reggae-t játszik<< banda volt" - idézte fel sok évvel később Alan.
 
Íme a lemez címadó dala, a Tightrope Walker:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4116817410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása