Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy rejtélyes Highline Sessions-változat: The Worst Crime

2022. március 18. - Szigi.
A kétnapos Spirit-visszaemlékezünket egy furcsa változattal zárjuk. A Heroes, és a Going Backwards széles körben promótálva megjelent a Highline Sessions-változatában (érdekesség: ezek még 2016-os felvételek, azaz még a Spirit megjelenése előttről származnak, bizonyítva azt, hogy a Spirit jóval előbb kész volt, mint ahogy megjelent), és szó volt még 1-2 dal "napvilágra kerüléséről". A Heroes és a Going Backwards kiváló minőségű videófelvétel volt, ehhez képest a harmadikként felbukkanó The Worst Crime-ra szinte csak véletlenül lehetett ráakadni. Az audio minőség is jóval gyengébb, mint az előző kettőnél, és mozgóképről nincs szó - ekkortájt azt hittük, hogy a közeledő koncertkiadvány bónusz tartalma lehetnek a Highline Sessions-felvételek. De nem; a Live Spirits Soundtracken - ami a 2016-os Highline Sessions-höz képest 2020-ban jelent csak meg - nem volt semmiféle bónusz tartalom... Sajnos a sokadik érthetetlen döntés a zenekar, a menedzsment és a kiadó részéről...
 
A THE WORST CRIME (HIGHLINE SESSIONS) változata nem sokban tér el az albumverziótól: a dobok kicsit ötlettelenebbek, és az egész előadás kicsit visszafogottabb.
 
Ezzel búcsúzunk tehát Spirit-től, végetért a kétnapos visszaemlékezés-sorozat. Csak bízni tudok benne, hogy nem ez lesz a Depeche Mode utolsó kiadott stúdiólemeze!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6517782386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása