Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Egy kissé furcsa The Meaning Of Love

2022. április 26. - Szigi.
A ma 40 éves kislemezes dal hosszabb változata a THE MEANING OF LOVE (FAIRLY ODD) címet viseli. A kezdete hasonló mint az albumváltozat, bár egy plusz ütőhangszer hallható, majd aztán kissé szokatlan megszakítások hallhatók a dalban. Egy szakértő az One Two Testing magazinban így írt erről: "Az egyik kihívás, amivel nemrégiben szembesültek, a 'Meaning Of Love' 12"-es verziójának elkészítése volt - ez bonyolultabb dolog, mint amilyennek hangzik. Néhány számot könnyű bővíteni - a riffeket és futamokat fel lehet emelni, visszhangozni, középső részekké összeilleszteni, miközben a ritmus sáv folytatódik. Az egyenes dalokkal nehezebb dolgozni. Dave szerint a végét vagy az elejét meg lehet hosszabbítani, de utána magadra vagy utalva. Úgy döntöttek, hogy a 'Meaning Of Love'-ot kiegészítik egy 'Stars On 45' akkordváltással, ami a semmiből pörög, és rengeteg furcsa perkusszív zajjal jár együtt. „Jó poén volt - mondta Dave Gahan a One Two Testingnek -, de néhány rajongónk aggódva írt nekünk, hogy baj van az új lemezzel. Valahogy furcsán hangzik.”
 
Nincs itt semmi furcsaság, csak a Depeche Mode nemsokára előtörő kreativitása, amellyel ezt az édeskés dalt is egy szinttel feljebb emelték :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr1217816635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása