Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

(Egy hete volt) Húszéves a One Night In Paris videókiadvány

2022. június 03. - Szigi.
Amikor Fletch meghalt 26.-án, már készen álltak másnapra a ONE NIGHT IN PARIS DVD 20. évfordulós jubileumára a bejegyzések. Természetesen aztán a tragédia elsodorta ezeket a posztokat, de most 8 nappal később, ma pótlom őket.
 
Múlt hét pénteken volt tehát a Depeche Mode első DVD-n is kiadott koncertjének a jubileuma. A kiadvány annak idején - talán magának a DVD formátumnak a viszonylagos újdonságából kifolyólag - nagy sikert aratott, rengeteget ment házibulikon, DM Klubokban, és sok emlékezetes képsora maradt meg emlékeinkben. Ugyanakkor utólag sokan megemlítik - nem is minden alap nélkül - hogy Dave hangja ezen a koncerten bizony nem volt a legtökéletesebb, valamint a később sok rajongót zavaró "ripacskodása" is ekkortájt kezdődött. A későbbi kiadványok fényében kissé szokatlannak tűnhetett egy Depeche Mode koncertkiadvány olyan dalok nélkül, mint a Just Can't Get Enough, az Everything Counts, a Stripped, az A Question Of Time, a Behind The Wheel, a Policy Of Truth vagy a World In My Eyes; mások viszont pont az exkluzív jellegét, a rendhagyó dallistáját kedvelik. Talán ma már szokatlannak tűnik a DM színpadán a vokalistalányok szereplése is; Fletch ténykedését pedig nehéz könnyek nélkül végignézni.
 
Nektek mi a véleményetek a One Night In Paris kiadványról?
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr517847515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása