Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Andy családja adakozásra kéri a rajongókat a DM hivatalos FB oldalán

2022. június 18. - Szigi.
A hivatalos oldal bejegyzése alapján Andy felesége, Grainne és gyermekeik, Megan és Joe, adakozásra kérik a Depeche Mode rajongókat.
 
"Andy évtizedeken keresztül szenvedélyesen támogatta a Teenage Cancer Trust szervezetet (miután a szervezet alapítói, a háziorvosuk és a család barátja, Dr. Adrian Whiteson és felesége, Myrna bemutatták nekik Teenage Cancer Trust működését). Andy és Grainne az alapítvánnyal való személyes kapcsolata mellett a Depeche Mode is nagy támogatója lett a jótékonysági szervezetnek, és a világ minden tájáról érkező csodálatos rajongóik segítségével hatalmas összegeket gyűjtöttek össze.
 
Ez egy olyan jótékonysági szervezet volt, amely nagyon közel állt Andy szívéhez, és nem is tudnánk jobb módot kitalálni arra, hogy tisztelegjünk emléke előtt, minthogy még több pénzt gyűjtsünk az ő nevében, és segítsünk a rákbetegséggel küzdő tinédzserek és fiatal felnőttek támogatásában.
 
Minden adomány, legyen az bármilyen kicsi is, sokat számít ennek a csodálatos jótékonysági szervezetnek és az általuk végzett munkának.
 
Köszönjük szépen.
Grainne, Megan és Joe xxx"

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6917861029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása