Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Itt az ígért techno: ma 10 éves az Aftermaths EP!

2022. augusztus 20. - Szigi.
És akkor itt az ígért techno: ma 10 éve jelent meg a VCMG projekt, azaz Vince Clarke és Martin Gore közös technoprodukciójának az utolsó EP-je, az AFTERMATHS EP! A vinylen és digitális úton is megjelent kislemez mixeivel fogjuk ezen az oldalon tölteni az augusztus 20.-át.
 
Az Aftermaths, azaz a Utóhatások az egyik legszigorúbb felvétel VCMG SSSS című lemezén. . Őszintén szólva számomra némi meglepetés volt, hogy ebből a dalból lett a harmadik EP. A dal felénél a basszusmenet, majd az arra illeszkedő szintidallam azért sokat hozzáad az addigi meglehetősen üres zeneiséghez. A "gyomorkorgó hangok" néha idegesítenek (pl. Headstar), ebben a dalban különös módon nem. A mixek nagyobb része azért jobb szerintem, mint az eredeti verzió - meglátjátok! :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr4517909659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása