Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

Reményt adó új pletykák

2022. szeptember 02. - Szigi.
Noha mindig igyekszem hivatalos információkról hírt adni itt az oldalon, az elmúlt hetek pletykái mégis olyan szintet értek el, amelyet érdemesnek tartanék az összefoglalásra.
 
Elsőként teljesen váratlanul megjelentek hitelesnek tűnő képek az eddig még "kanyarban sem lévő" Playing The Angel - The 12'' Singles Box válogatásról: ez alapján 10 (!) lemezes lesz a csomag (és igen, beleteszik a The Darkest Star Holden remixeit), ráadásul a megjelenés dátumának először a mai napot (!), majd pedig ez év szeptemberét mondják. Még így is eléggé "derült égből" jönne ez a kiadvány, hiszen a korábbi lemezeket 6-7 héttel a megjelenés előtt szokták bejelenteni.
 
Természetesen megkaptam én is a füleseket a 2023-as római, milánói, sőt, budapesti (!) koncertről is. Véleményem szerint ezek a hírek - igazak. Szerintem nemhogy együtt dolgozik Dave és Martin, hanem már vannak készen dalok (netán lemez is?), ami jövő év tavaszán-nyarán jelenhet meg, és ezt ősztől egy turné is fogja követni.
 
A legújabb hír, amit egy cseh oldal osztott meg, az pedig az, hogy októberben sajtótájékoztatót tart a zenekar, amelyen remélhetőleg az új dalokat (esetleg új albumot), és az új turnét jelenthetik be.
 
Váratlanul jó hírek érkeznek tehát az idén tavasz végén súlyos veszteséget szenvedő zenekartól. Természetesen továbbra is a lehető leggyorsabban igyekszem beszámolni minden érdemi és hivatalos információról a zenekar háza tájától. Addig is, stay devoted :)
2022_depechemode_getty_2000x1270-696x442.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr7017921979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása