Depeche Mode összes

Depeche Mode összes

További vad pletykák... mindegyiket "egy csipet sóval" kezeljük

2022. szeptember 07. - Szigi.

A Home Fórumról származó bejegyzésben a Halo message board-ra hivatkoznak. Semmi sem hivatalos a lentiek közül, de ínséges időkben egy kicsit pletykálhatunk... :) meglátjuk, mennyi lesz belőle igaz. 

Szóval ezek alapján októberben sajtótájékoztató, valószínűleg Németországban; az új lemez (!) producere még nincs letisztázva, három lehetőség van: James Ford, Martin önmaga, vagy egy harmadik személy; a turné nem lesz olyan hosszú, mint korábban, a nagyvárosok és a nagyobb fesztiválok lesznek a célpontban; beszéltek Alannel és Vince-szel (... bármit beszélhettek persze), és lesz egy tribute album Fletch emlékére, nagy nevekkel, néhány közülük meglepő. 

Ami egy fokkal valóságszagúbb: az amúgy elég megbízható My Nerd World podcast szerint PeterToo a Twitteren azt írta, hogy már kész a színpadterv a jövő évi turnéra. Biztos, hogy jól értettem... viszont PeterToo Twitterén nem látom ennek nyomát (https://twitter.com/petertoo)

És a Halo: The Violator Book mellett a FB népét a "Hit és Rajongás" című könyv tartja lázban, Ian Gittins munkája (https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/memoar-eletrajz-interju/depeche-mode-hit-es-rajongas). Egy oldalt átküldtek belőle: amolyan könnyed, Stripped stílusú könyv rajzolódott ki belőle. Ami nagyobb baj, az az, hogy az adott oldalon két sorban két hibát találtam: "...a Sire Amerikában kiadott egy második válogatáslemezt is, Cathching Up With Depeche Mode cím alatt, melyre odazsúfolták az összes addigi slágert és kislemez B-oldalt"

Az biztos, hogy a gyakran hiteltelennek bélyegzett Jonathan Miller könyv (Stripped) ilyen ordas hibákat nem tartalmazott... Mindenesetre holnapután kézhez kapom én is a Hit és Rajongás könyvet, beszámolok majd :)

A bejegyzés trackback címe:

https://depechemode.blog.hu/api/trackback/id/tr6517925743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása